Izvor:
24.09.2019 u 10:13
0

DALIBOR JEVTIĆ ZA EMISIJU „ĆIRILICA“: Nikada ne bismo dali na sebe! (VIDEO)

Dalibor Jevtić, potpredsednik "Srpske liste", izjavio je za večerašnju emisiju "Ćirilica" da mi kao država i narod ništa ne rešavamo nasiljem, već samo konkretnim dogovorima.

Nikada Beograd ne bismo zamenili za Prištinu. Mi smo od prvog dana kako u skupštini Kosova tako i u vladi vrlo jasno izneli interese Srpskog naroda na Kosovu, i nikada nismo dali na sebe. Na Kosovu je multietničko društvo. Njima je bilo u cilju da ono što se desilo sa gospodinom Đurićem istaknu u prvi plan kako bi uzdrmali javnost. Iznos svih problema institucionalne borbe koju mi imamo je nastao onda kada je nastalo glasanje za prestanak nezavisnosti Kosova. Bez srpskog glasa oni nisu mogli da urade bilo šta. Nakon toga, mi imamo glasanje i za vojsku i za granice, i za sve ono što je vezano za donošenje odluka. Sada kada imamo konačno u Beogradu ljude koji misle o nama, kada imamo predsednika koji je ujedinio sve Srbe, njima smeta to. Mi se pre bilo kog postupka savetujemo sa direktorom za Kim, sa predsednikom, i to je složnost koju niko neće moći da poremeti. CIK je donela odluku koja kaže: da nenaseljena lica koja žele glasati mogu to uraditi putem pošte. – izjavio je Dalibor Jevtić za Ćirilicu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter