Izvor:
25.11.2019 u 22:46
0

PREDSEDNIK U EMISIJI „ĆIRILICA“: Samo dva mafijaška ubistva u Beogradu u 2019!

ODLIČNA SARADNJA U REGIONU: Predsednik Vučić objasnio sve vezano za Krušik!

Jedna od najvažnijih stvari tokom večerašnjeg gostovanja predsenika Aleksandra Vučića na Happy televiziji bila je stopa kriminala.

– Pet puta nam je struja jeftinija nego u Nemačkoj, duplo jeftinija nego u Makedoniji, a ako čitate pojedine medije kod nas samo poskupljuje struja. Šta je sa mafijaškim ubistvima? U Beogradu, kao jednom od najvećih evropskih gradova od 1. januara do danas smo imali 2 takva ubistva, a stalno pričaju "vraćaju se devedesete". Nemojmo da se lažemo – istakao je predsednik.

Predsednik Srbije je nastavio u istom tonu.

– Početkom godine to je bilo ubistvo koje je izvršio Čaba Der i nedavno, u Grčića Milenka, ubistvo Ljubomira Markovića – rekao je predsednik o smanjanju stope kriminaliteta u godini na izmaku.

Ističe da bi bio još zadovoljniji da je ta brojka nula, ali da to nije realno.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter