Izvor:
09.12.2019 u 20:55
0

UŽIVO DO SADA NEOTKRIVENI DETALJI SLUČAJA RAČAK: Bili smo primorani na povlačenje sa borbom!

Niko ne zna zašto su se snage koje je predvodio Bogoljub Janićijević povukle, zbog čega je on odlučio da otkrije do sada neotkrivene detalje.

– To najbolje zna Šukri Buja. Akcija je bila dobra do momenta dok se jedan deo te jedinice koja je bila iza rovova koje su držali teroristi dok se nije pouvkao taj deo jedinice. Po planu blokade ta jedinica koja je bila od 3 ujutru je trebala da ostane do kraja akcije, međutim greškom u komandovanju taj deo jedinice se povukao i čim su ušli u selo došlo je do napada OVK tako da je uviđaj morao biti prekinut da bi se jedinica povukla iz sela zbog gubitaka – rekao je Janićijević.

Situacija se u trenutku drastično promenila i snage kojima je komandovao Janićijević su bile primorane na povlačenje.

– Naše snage nisu pobegle. Oni su se povukli i to uz veliku borbu. To je urađeno zato da ne bismo imali velike ljudske gubitke – izjavio je Bogoljub Janićijević.

UŽIVO IZ EMISIJE ĆIRILICA: Kako je izgledala akcija Račak? Bogoljub Janićijević otkriva sve detalje! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter