Izvor:
25.08.2016 u 15:35
0

NE ŠTEDI NASILNIKA: Evo zašto je važno prijaviti nasilje u porodici na vreme! (VIDEO)

Mreža organizacija za decu Srbije pozvala je sve građane koji sumnjaju ili znaju da u nekoj porodici postoji nasilje, to prijave nadležnim institucijama.Time su se ove organizacije pridružile koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade srbije.

Činjenica je da prijavljivanje nasilja na vreme može da spasi neke živote, ali se postavlja pitanje koliko je razvijena svest građana o tome koliko je važno prepoznati i prijaviti nasilnika.

Na ovu temu u jutarnjem programu televizije Happy govorio je direktor mreže organizacija za decu Srbije Saša Stefanović.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter