Izvor:
08.09.2016 u 15:04
0

STRUČNJAK O NASILJU U ŠKOLAMA: Ulazak u učionicu je kao na bojno polje! (VIDEO)

Nedavno je jedna nastavnica Škole za negu lepote prijavila učenika koji joj je zapretio da će je zapaliti ako mu da jedinicu. Nažalost, to je samo još jedan u nizu incidenata koji se događaju veoma često, ali nisu uvek prijavljeni, pa samim tim ni procesuirani.

U Koordinacionom telu za prevenciju nasilja u osnovnim i srednjim školama tvrde da je od 2013. godine, kada je to telo formirano, značajno smanjen stepen nasilja, kao i da su školski objekti bezbedniji.

Koliko je nasilje u školama suzbijeno govorio je u jutarnjem programu televizije Happy Milorad Antić, predsednik Foruma srednjih stručnih škola.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter