Izvor:
21.03.2019 u 11:22
0

PRAVO OD MILOMIRA MARIĆA ULAZE U LUKSUZNU VILU „PAROVA“ : Nakontroverniji par SRBIJE ruši sve predrasude pred sobom! (FOTO)

Jedan od najkoktroverznijih parova Srbije, Milojko Božić i Milijana Bogadnović, gostovali su danas u emisiji "Dobro jutro Srbijo" kod Milomira Marića i Katarine Korše.

Naime, 75-godišnji Božić i njegova verenica Milijana odlučili su da krunišu brakom svoju ljubav 7. septembra, a do tada se nadaju da će njihova porodica prihvatiti njhovu ljubav.

Gošća prvog srpskog jutarnjeg programa otkrila je pred milionskim auditorijumom kako je buknula ljubav:

– Ne znam ni sama, poznajem ga godinama, samo jednog dana mi je palo na pamet: "Bože,kako je ovaj čovek lep." On mi je u početku govorio da mi treba mlađi dečko, skrenuo mi pažnju na budućnost, a na kraju se pomiri sa tim. Verio me je za 8. mart i zaista je bila dirljiva veridba – rekla je Bogdanovićeva, ali je priznala da je bila maloletna kada je otpočela ljubav sa sadašnjim verenikom.

Mlađana Bogdanovićeva je milionskim auditorijumu televizije Hepi priznala da se u svemu slaže sa svjim pedeset i četiri godine starijim partnerom, sem u jednoj stvari:

– Ne sviđa mi se kada mu žene šalju poruke, čak ga zovu i na video poziv. Da me prevari, ne bih ga ostavila ali bi mu žestoko naplatila –rekla je Bogdanovićeva, a dodala je da je sigurna da joj je do sada bio veran.

U toku gostovanja javio se i pevač Era Ojdanić, koji mu je "skinuo kapu":

– Svaka čast, ti si mi skinuo tron. Ako vi uđete u "Parove", ulazim i ja – istakao je Ojdanić.

Ona je rešila da se i javno obrati svojoj porodici.

– Ne znam koliko su ljuti na nas, nadam se da će se odljutiti. Sestra se odljutila i već se čula sa zetom – rekla je Miljana koja je pozdravila bivšu razrednu iz srednje škole koja je, kako kaže, podržava.

Na kraju je Milojko javno priznao da bi rizikovao život da budem sa Miljanom.

Milijana i Milojko nakon gostovanja odmah su se uputili ka vili "Parova".

Ostanite uz happytv.rs i praitite najaktuelnija dešavanja iz luksuzne zemunske vile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter