Izvor:
22.03.2019 u 11:18
0

MILOVAN DRECUN U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Srbija nije zemlja koja izazivau nasilnu promenu vlasti!“ (VIDEO)

U današnjoj emisiji "Dobro jutro Srbijo" ugostili smo predsednika skupštinskog odbora KiM-a, Milovan Drecun.

Voditelji emisije Katarina Korša i Milomir Marić razgovarali su sa gospodinom Drecunom o najaktuelnijim temama koje zanimaju naše građane.

Na samom početku smo razgovarali o odlasku ruskih trupa sa Kosova, Drecun je istakao da je veća misterija to što su oni otišli nego što se sada ponovo vraćaju. Razgovarali smo i o novom filmu "Balkanska međa" o kojem je Drecun rekao:

– Nisam gledao taj film jer ne volim prekrajanje istine.

Vratili smo se na odnose sa susedima, Drecun je imao svoje mišljenje i o Zoranu Zaevu, premijeru Republike Severne Makedonije

– Jel vidite koliko je Zaev pokvaren političar, dvoličan, ciničan, koliko je spreman da izazove čak i nasilje da bi se dokopao vlasti. I koliko je to opasan političar. Ja sam u više navrata govorio da se, otkad je on došao na vlast, u Skoplju nalazi štab za destabilizaciju Srbije, za nasilnu promenu vlasti. Nisam to napamet pričao.

– Znači sastavni deo onoga što traže protestanti je autonomija za sandžak, prvi korak ka ocepljenju tog dela Srbije Da li je možda nekome palo na pamet da urade isto što su i ovi u Makedoniji sa terorističkom grupom. Možda Ramuš Haradinaj iskoristi situaciju da napravi rusvaj. Ne u centralnoj Srbiji, nego u Beogradu, možda u Novom Pazaru kad imate ljude koji šetaju u fantomkama, vi nikad ne znate ko je ispod te fantomke i šta može da uradi i šta ima u sebi.- rekao je gospodin Drecun.

– Zaev je preko nezvaničnih kanala tražio da mu Srbija pomogne da sruši Grujevskog. Evo to vam kažem otvoreno.Pokušavao je na sve načine da dođe do Vučića da mu pomogne da sruši Grujevskog. Srbija nije htela da se meša u sve to. Mi želimo da budemo dobri susedi Makedoniji i odbili smo tako nešto. Zaev sada ima fiksaciju neku da se sveti u najmanju ruku zbog toga što nismo smeli da učestvujemo u izazivanju nasilne promene vlasti u Skoplju. Srbija nije ta zemlja.– zaključio je Milovan Drecun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter