SEKTOLOG DIMITRIJE PASTUOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Kod Jehovinih svedoka, ili ste potencijalni član ili ste zlo! (VIDEO)

Dimitrije Pastuović je bio gost jutarnjeg progarama "Dobro jutro Srbijo" i tom prilikom upozorio na opasnost Jehovinih svedoka.

Proteklih dana se povezuje četvorostruko ubistvo kod Negotina sa učešćem u u sekti Jehovinih svedoka. Sektolog, Dimitrije Pastuović je gostujući objasnio kako funkcionišu Jehovini svedoci i upozorio na opasnost od istih.

Dešava se konfuzija u glavi čoveka koji ulazi u sektu, oni teraju žrtvu da privedu nekoga iz svoje porodice. Jehovini svedoci idu tamo gde je tragedija, tu mogu lako da prođu, ili ako je nekome umro neko. Njihova korist od toga su nekretnine, s tim da oni mogu i da pomognu nekome, oni se na primer svim silama bore da izvedu čoveka iz porokoa. Čovekova imovina je u interesu Jehovinim svedocima. Oni su sami žrtve, put za pakao je popločan dobrim namerama, oni su u potrazi za duhovnosti koja im fali. Jehovini svedoci su zakonski dozvoljeni,  prijavljeni su, mnoogo su jaki, da vidite kakve oni centre imaju! Po mom mišljenju ne bi se trebalo petljati sa njima, oni verovatno nisu zlonamerni, ali krajnji cilj po novu žrtvu neće biti dobar. Jako ih je teško oterati ih. Na primer, jedan momak, kako su došli na vrata, on je skinuo majicu i pozvao ih unutra. Oni će pokušati da vas ubede svojim argumentima, ako ih primite u svoju kuću. Kod njih je, ili ste potencijalni Jehovnin svedok ili ste zlo. - zaključio je Patuović gostujući na Hepi televiziji. 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro