Izvor:
19.08.2019 u 11:12
0

MILOVAN DRECUN ZA TV HEPI O NOVOM UDARU: Crnogorci i Srbi su jedan narod, ne smeju da pokleknu pred provokacijama Albanaca! (VIDEO)

Gost jutarnjeg programa Hepi televizije je bio predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju, Milovan Drecun, koji je tokom gostovanja upozorio da su Crnogorci na udaru Albanaca i da tim potezom Crnoj Gori se šalje važna poruku o tome da Albanci ne žele da odustanu od svojih težnji.

Početkom meseca pojavili su se navodi da na Kosovo neće moći da se ide sa srpskim pasošima, ali uprkos tim navodima, kosovski organi su ipak odustali od takvog zahteva.

Prosto nije jasno zašto oni ne popuste za takse koje su uvedene. Šta neka nepriznata država ima da ne priznaje naše pasoše? Oni samo prave neke incidente, provokacije…mislim da ponekad preterani značaj pridajemo tome.

Drecun je podvukao da se velikoalbanska politika vraća kao bumerang državama u regionu, ali da Srbi i Crnogorci treba da znaju da su jedan narod i tako da se ponašaju.

Mi smo jedan narod i ne treba zbog Mila Đukanovića da pravimo razdor između Srba i Crnogoraca, ali činjenica je da je Crna Gora na udaru velikoalbanskih pretenzija, ali to nije udar samo na srpski narod već i poruka da Albanci ne odustaju. – poručuje Drecun.

Pojavila se informacija da su Albanci u jednom manastiru u Crnoj Gori maltretirali monahinje, govoreći im da je ta svetinja njihova, očigledno je da se oni ne ustežu ni od čega.

Bez obzira na sve što se dešava između Srba i Albanaca, mislim da mi ne treba da stvaramo sliku jedne opšte suprotstavljenih Srba i Albanaca, mi moramo da stvorimo uslove da živimo jedni sa drugima. Radnici koji dolaze u Srbiju su poželjni, oni rade, grade. Nije svaki radnik potencijalni terorista, ekstremiste treba odvojiti. Odvajanje i selekciju vrše naše službe bezbednosti, ali, nama je neophodna radna snaga. Dolaziće sve više radnici iz Azije, Srbija postaje sve više interesantna. – zaključio je Drecun tokom gostovanja u jutarnjem programu Televizije Hepi.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter