Izvor:
30.09.2019 u 10:50
0

JELENA MILIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HAPPY TELEVIZIJE: Postoji jedan razlog zbog koga Majk Pompeo neće doći u Beograd! (VIDEO)

Majk Pompeo dolazi u posetu Nato zemljama, zbog toga neće posetiti Srbiju, ali to ne znači da uskoro neće doći u Beograd, istakla je Jelena Milić gostujući u jutarnjem programu Happy televizije.

Pompeo dolazi da vidi Nato zemlje, ali to ne znači da uskoro neće doći u Beograd.rekla je Milić gostujući u emisiji „Dobro jutro Srbijo“

Milić je podvukla da je veoma važno što je predsednik Vučić rekao da su posle Poljaka, Srbi narod koji najviše voli Trampa.

Direktorka centra za evroatlanske studije je prokomentarisala i sastanak Ivice Dačića sa ćerkom američkog predsednika Ivankom Tramp.

Niko se ne bi slikao sa vama, ako bi mu to donelo štetu, i selfi je poruka. Sastanci od par minuta su jako važna stvar – poručila je Milić.

Milić je dodala da je za Srbiju važan i niz bilateralnih sastanaka naših zvaničnika, ističuči da je jedan od važnijih sastanaka predsednika Vućića sa Robertom O' Brajanom.

Dolazi Zaev, Erdogan, niz bilateralnih sastanaka su veoma važni za Srbiju. Dobro je što se predsednik Vučić sastao sa Robertom Obrajanom, ovo je čovek koji je vrlo dugo u politici, koji je savetovao i republikance i demokrate. Mislim da je jako dobro što je rečeno u UN da Srbija vodi nezavisnu, vlastitu politiku. Najbitnija poruka koja je došla od predsednika Srbije iz Vašingtona, bila je da su sve ovo taktički koraci, a o strategiji ćemo kasnije. Jedna od ključnih vesti je važan broj ovih otpriznanja. Biće vrlo interesantno videti šta se dešava sa Egiptom. – istakla je Milić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter