Izvor:
08.10.2019 u 11:34
0

BOGDAN OBRADOVIĆ O FORMI NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Novak pomera sve granice! (VIDEO)

Teniski stručnjak Bogdan Obradović prokomentarisao je nastup Novaka Đokovića na turniru u Tokiju, gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

– Mislim da je jako važno da ona poslednja emocija na tom stadionu bude pobednička a to je osvajanje turnira. Ovo je jako važna priprema za Olimpijske igre. Ja sam sa momcima bio u Londonu i tada nije uzeo zlato za dlako ali mislim da sada, ako ga pobede zaobiđu, može da osvoji zlatnu olimpijsku medalju. Telo ne miruje i veliko je opterećenje. On je već u Šangaju, a pored toga je i završni masters i Dejvis kup. Sledeće godine imamo i turnir na Olimpijskim igrama. Svi ostali dosta varijaju, Endi Marej je tu. Mi smo i dalje petorica u prvih pedeset. Momci igraju dobro. Sigurno da će sledeća sezona biti još bolja. Janko je najavio kraj karijere i završetak će mu biti Dejvis kup, a interesantno je i što će tu biti Novak Đoković i svi ostali igrač – izjavio je Bogdan Obradović.

Obradović je imao puno lepih reči za igru i trenutnu formu prvog tenisera sveta.

– Novak je direktan dokaz toga da ljudski um nema granice. Sa te strane, sve ovo što činimo pomera naš mozak za 5 ili 10 posto, on to radi i do 12. Napreduje u igri i dalje. Mnogi su rekli da niko neće prestići Federera, ali onda se pojavio Novak. Što se tiče Federera, Nadala i Đokovića, fantastično je da se u nekoj eri spoje tako tri jaka igrača koji inspirašu i mlade igrače. Uvek ima talenata. Mi smo stvarno rasadnik talenata – rekao je Obradović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter