ALEKSANDAR JOVIČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU "DOBRO JUTRO SRBIJO" NAJAVIO: Levu obalu Dunava ćemo urediti iz zdravih osnova!

 

Levu obalu Dunava ćemo urediti i to iz zdravih osnova, poručio je predsednik Gradske opštine Palilula i član predsedništva SNS, Aleksandar Jovičić, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

- Kanalizacija je problem dugi niz godina, suština je da su se uvek pare usresređivale na nešto drugo. MI ćemo levu obalu Dunava srediti i to iz zdravih osnova, jeste, to je kredit ali na trideset godina. Možemo da uradimo mnogo za ljude na levoj obali Dunava. – poručio je Jovičić.

Jovčić je naglasio da je bitna dinamika izgradnje kanalizacije na levoj obali Dunava, koja će najverovatnije početi u martu.

- U martu bi mogli da krenu radovi, u Direkciji za građevinsko zemljište se pravi projekat, mi možemo da radimo fazno, dakle, ne mora da se odmah napraviti ceo projekat. Leva obala Dunava bi trebala da postane opština u nekom budućem vremenu.-

Jovčić je najavio investicije na levoj obali Dunava i dodao da će tamo zaživeti industrijski park u nerednih nekoliko godina.

Predsednik opštine Palilula je gostujući na „Hepi“ televiziji izjavio da će do kraja novembra biti postavljen kamen temeljac za izgradnju doma zdravlje.

- 2021. godine u planu je da se izgradi most kod Ade Huje. Taj most bi nam omogućio da zatvorimo Pančevački most dve godine i da ga renoviramo. – rekao je Aleksandar Jovičić.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro