Izvor:
31.10.2019 u 16:10
0

NIKOLA NIKODIJEVIĆ ZA „HEPI“ TELEVIZIJU: Budžet za narednu godinu rekordan, trudićemo se da bude izbalansiran! (VIDEO)

Gradski budžet za narednu godinu je rekordan, trudićemo se da bude izbalansiran, poručio je potpredsednik skupštien Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Nikodijević je gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije istakao da je budžet Beograda za 2020. godinu najveći do sada.

Mi radimo u isto vreme rebalans i budžet. Predlog budžeta je objavljen dva meseca pre kraja godine. U situaciji smo da ljudima povećamo plate, zato se i radi rebalans. Novim budžetom kojim ćemo usvojiti predviđena su i druga rešenja, od rekonstrukcija ulice Kneza Miloša, tu je i Bulevar patrijarha Pavla, to su stvari koje morate da radite da biste građanima olakšali život.

Kako Nikodijević kaže, ne postavlja se pitanje treba li da se ruši Stari most ili da se gradi novi tunel, već se svakoga dana radi na poboljšanju života građana.

Razvoj grada zahteva i neke važne odluke, mi moramo da ga prilagođavamo ljudima koji žive u njemu. Stari nemački most je napravljen kao privremeni most za transport nemačkih trupa, njegovi kapaciteti nisu dovoljni za potrebe današnjeg Beograda. Pratići potrebe stanovnika, jedana od takvih odluka je izgradanja tunela i novog mosta, to nije pitanje da li nam nešto treba ili ne treba – poručio je Nikodijević.

Nikodijejić je gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije najavio dolazak novih autobusa do kraja novembra i poručio da će vozni park gradskog prevoza do kraja iduće godine biti bogatiji za 400 novih autobusa.

Mi smo obećali građanima bolji i kvalitetniji gradski prevoz, ove godine, do 30. novembra, nam stiže još autobusa. Sledeće godine kupujemo još autobusa, gotovo 400 novih autobusa. S obzirom da je budžet rekordan, ovo je veliki novac za grad Beograd. Gledamo da budžet bude izbalansiram, delom razvojni, delom socijalni. Gledaćemo da sva deca mogu da se upišu u vrtić, to će grad da sufinansira – objašnjava Nikodijević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter