Izvor:
01.11.2019 u 06:37
0

DRAGAN TODOROVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O POVRATKU OTETE DECE: Bila je ovo NAJTEŽA situacija u mojoj karijeri! (VIDEO)

Bila je ovo najteža situacija u mojoj karijeri, izjavio je ambasador Srbije u Iranu, Dragan Todorović, govoreći o povratku otete dece Slavice Burmazović.

Naime, Slavici Buzurović su vraćena oteta deca, a na Beogradski aerodrom su stigla u pratnji srpskog ambasadora u Iranu, gospodina Dragana Todorovića.

Bila je ovo najteža situacija u mojoj karijeri, jer su deca bila u pitanju– rekao je ambasador Srbije u Iranu opisujući povratak otete dece Slavice Buzurović.

Potraga za decom je počela odmah, ministar je razgovarao sa ministrom Turske. Sud je u Turskoj doneo odluku da deca treba da pripadnu majci. Otac je onda decu odveo u Iran. U poslednje dve godine su bili u Teheranu, otac ima svoj biznis na teheranskom bazaru – ispričao je Todorović gostujući u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

Todorović je rekao da je više puta razgovarao sa ocem dece i da je ukazivao na to da je spreman da vrati decu.

Mi smo se videli, bio je vrlo kulturan, srdačan.. Sedeli smo, pričali, razgovarali, video sam da je spreman da vrati decu. Razgovarali smo više puta. Nije rekao zbog čega je uzeo decu, sve vreme je odavao utisak da želi da se dođe do rešenja. Pregovori su trajali par meseci, mi smo normalno razgovarali – rekao je Todorović.

Ambasador Srbije u Iranu je izrazio uverenje da će se deca u Srbiji brzo uklopiti, uputivši divljenje gospođi Buzurović zbog hrabre i istrajne borbe.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter