Izvor:
07.11.2019 u 07:05
0

RADIOLOG SINICKI ZA JUTARNJI PROGRAM HAPPY TELEVIZIJE: „KVANTNA MEDICINA – Pacijente lečiti isključivo BEZ medikamenata!“ (FOTO)

Gost jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo!" bio je dr Vladimir Sinicki, radiolog, koji je govorio o kvantnoj medicini i njenom značaju kada su podmukle bolesti u pitanju.

– Treba makar jednom godišnje otići na radiološki pregled. Svaki problem se pripisuje štitnoj žlezdi. Postoje dva poremećaja rada hormona štitne žlezde – hipotenzija i hipertenzija. Simptomi hipotenzije se javljaju u vidu iznemoglosti, umora, slabosti u mišićima, bezvoljnosti, a simptomi hipertenzije se javljaju u vidu ubrzanog lupanja srca, preznojavanja, hiperaktivnosti i td…- rekao je radiolog Sinicki.

On je napomenuo takođe da je kvantna medicina toliko uznapredovala da probleme štitne žlezde može rešiti dijagnostikovanjem koje bi dovelo do izlečenja.

– Uz pomoć skenera možemo videti deficit vitamina, takođe snimamo čitav organizam od zdravlja do bolesti, kompletna cirkulacija, koštano-zglobni sistem, dojke i td. Izlečenje štitne žlezde je primer koliko kvantna medicina napreduje. Može se desiti da kada se uradi ultrazvuk ona je normalna, a pacijentni imaju simptome smanjene funkcije. Mi kada uradimo pregled, utvrdimo da je bolest u početnoj fazi, i samim tim sprečavamo razvitak bolesti. Mi se bavimo širokim spektorm izlečenja bolesti i dijagnostikujemo i lečimo. Trudimo se da pacijente lečimo sa što manje lekova, jer ako postoji mogućnost da se leči bez medikamenata svakako da je bolja solucija. Ciste na štitnoj žlezdi mogu biti manje i da ne prave problem, a mogu i velike biti i da prave ogromne probleme. Ciste mogu biti benigne i maligne, te se mora na vreme sugerisati pacijentima šta trebaju da rade. – istakao je dr Sinicki.

Stres je najveći faktor za oboljenje štitne žlezde. Ona reguliše čitav metabolizam, normalan rast i razvoj, čak se i kod male dece javlja pojava oboljenja žlezde, a žele su podložnije ovom oboljenju pošto su osetljivije i emotivnije.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter