RADIOLOG SINICKI ZA JUTARNJI PROGRAM HAPPY TELEVIZIJE: "KVANTNA MEDICINA - Pacijente lečiti isključivo BEZ medikamenata!" (FOTO)

 

Gost jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo!" bio je dr Vladimir Sinicki, radiolog, koji je govorio o kvantnoj medicini i njenom značaju kada su podmukle bolesti u pitanju. 

- Treba makar jednom godišnje otići na radiološki pregled. Svaki problem se pripisuje štitnoj žlezdi. Postoje dva poremećaja rada hormona štitne žlezde - hipotenzija i hipertenzija. Simptomi hipotenzije se javljaju u vidu iznemoglosti, umora, slabosti u mišićima, bezvoljnosti, a simptomi hipertenzije se javljaju u vidu ubrzanog lupanja srca, preznojavanja, hiperaktivnosti i td...- rekao je radiolog Sinicki. 

On je napomenuo takođe da je kvantna medicina toliko uznapredovala da probleme štitne žlezde može rešiti dijagnostikovanjem koje bi dovelo do izlečenja. 

- Uz pomoć skenera možemo videti deficit vitamina, takođe snimamo čitav organizam od zdravlja do bolesti, kompletna cirkulacija, koštano-zglobni sistem, dojke i td. Izlečenje štitne žlezde je primer koliko kvantna medicina napreduje. Može se desiti da kada se uradi ultrazvuk ona je normalna, a pacijentni imaju simptome smanjene funkcije. Mi kada uradimo pregled, utvrdimo da je bolest u početnoj fazi, i samim tim sprečavamo razvitak bolesti. Mi se bavimo širokim spektorm izlečenja bolesti i dijagnostikujemo i lečimo. Trudimo se da pacijente lečimo sa što manje lekova, jer ako postoji mogućnost da se leči bez medikamenata svakako da je bolja solucija. Ciste na štitnoj žlezdi mogu biti manje i da ne prave problem, a mogu i velike biti i da prave ogromne probleme. Ciste mogu biti benigne i maligne, te se mora na vreme sugerisati pacijentima šta trebaju da rade. - istakao je dr Sinicki.

Stres je najveći faktor za oboljenje štitne žlezde. Ona reguliše čitav metabolizam, normalan rast i razvoj, čak se i kod male dece javlja pojava oboljenja žlezde, a žele su podložnije ovom oboljenju pošto su osetljivije i emotivnije.

 

 

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro