Izvor:
11.11.2019 u 08:46
0

TOMO KOVAČ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Sve što dolazi iz Srbije je široko prihvaćeno u našem narodu! (FOTO)

Bivši ministar policije Republike Srpske, Tomo Kovač, govorio je za "Dobro jutro Srbijo!" i pričao o incidentu koji se dogodio u Nevesinju, kada je Vojin Ćetković napustio binu u Svečanoj akademiji, jer su mu smetala obeležnja Republike Srpske i Vojske Republike Srpske.

– Nevesinjci su sve imali ovih dana i nekako se zadesilo tako da im sve sruše. Nije to ništa bilo bezazleno. Ovo sa glumcima je bila samo jedna epizoda. Kada naiđete na neke ljude iz Hercegovine, koji su i pametni i dostojanstveni, sa čojstvom kažu da su Nevesinjci. Nevesinje i sam taj svod Nevesinja, tu su bile brigade Srba sa leve strane Neretve, to je celi taj svod i on je ratovao sa snagama Hrvatske države i sa Muslimanima. Inače, Nevesinje je jedan ogromni strateški plato, koji je bio strateški i u vreme turaka i u II Svetskom ratu. – naveo je Kovač.

– Mi smo stalno tamo bili ugrženi od svega. Sve što dolazi iz Srbije, sve je to u našem narodu široko prihvaćeno i prihvaćanje glumaca, konkretno Vojina Ćetkovića i Dejana Lutkića, pre svega su to gledali na dva načina. Narod gleda veličinu, težinu i želju da se pojavi glumac, jer kroz njegovu pojavu narod doživljava neku svoju percepciju i sećanje na takve dane. Tamo smo se mi borili za nešto što se zove Republika Srpska. Sada pričamo o tom famoznom panou. Kada stoji vlada Republike Srpske, odbor za obeležavanje Nevesinjskih borbi. Na pola sata pre početka, Pejakoviću i celoj ekipi nije odgovaralo što stoji natpis "Odbor za obeležavanje Nevesinjskih borbi" i što je njih kamera trebala da snimi kako stoje ispod tog naslova, jer je bio direktan prenos. – rekao je Tomo Kovač za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter