Izvor:
13.12.2019 u 09:43
0

LIDER DSS NA HAPPY TV Uvesti raspravu o vraćanju vojnog roka

Predsednik Demokratske stranke Srbije i član Predsedništva Pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović izjavio je da se zalaže za to da se otvori društvena rasprava o vraćanju vojnog roka za muškarce.

Gostujući na "Hepi" televiziji Jovanović je rekao da se lično zalaže za vraćanje vojnog roka, ali i za to da se država naoruža, oceniši da je dobro što nabavljamo nove sisteme.

– Naravno, sve to sa idejom da nikada ne bude rata i borbe, ali to ne zavisi od nas – rekao je Jovanović.

On je rekao i da je ideja da će u svetu uvek biti večni mir, ideja za decu i da moramo imati odbranu kao država kako bismo bili sigurni i mirni.

On je ocenio da se po reagovanjima u regioni na Nobelovu nagradu Peteru Handkeu vidi da nam komšije "nisu naklonjene", zbog čega smatra opravdanim vraćanje obaveznog vojnog roka i dalje naoružavanje zemlje.

Jovanović je, inače, vojni rok služio u elitnoj 63. Padobranskoj brigade Vojske Srbije u Nišu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter