Izvor:
13.12.2019 u 20:31
0

ALEKSANDAR RAKOVIĆ U DOBRO JUTRO SRBIJO: Detaljno objašnjen atentat na Daku Davidovića! (FOTO, VIDEO)

Gost u "Dobro jutro Srbijo" bio je istoričar, Aleksandar Raković.

Raković je detaljnije govorio o atentatu koji je izvršen na Daku Davidovića.

– Darko je hvala Bogu dobro, on je pogođen u ruku. Imao je sreću i to je Božija volja, to se ne može drugačije tumačiti i da je ovaj koji je pokušao da ga likvidira, nije uspeo da proceni sve faktore koji će mu ići u prilog i pritom nije uspeo i nije imao znanja da proceni. Daka je tokom gestikulacije dok je razgovarao sa vladikom Joanikijem, podigao ruku u nivou srca. Vladika je okrznut, e sad Daka je izvesno bio primarna meta i vladika je isto bio meta. Daka Davidović je glava srpskog pokreta u Crnoj Gori. On je najveći dobrotvor Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori i takođe donator i srpskih stranaka i organizacija u Crnoj Gori. Njegova eliminacija, značila bi privremeni kolaps Srpskoh pokreta u Crnoj Gori. Ovo je isključivo politički atentat. – rekao je Aleksandar Raković za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter