Izvor:
18.12.2019 u 09:27
0

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA NA HAPPY TV Odluka o deci sa Malte u januaru

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, gost emisije "Dobro jutro Srbijo", naveo je da je celokupnu srpsku javnost uzdrmala je vest o proterivanju srpske dece s Malte. Ovo je njegova prognoza:

Evo o čemu se radi. Mi na Malti nemamo ambasadu ali imamo sve više potrebe za tim. Ima tamo veliki broj Srba i možemo slobodno reći da je Malta – Srbija. Problem su njihovi zakoni i regulativa s obzirom da je Malta na udaru migranata. Oni misle da oni koji nemaju odgovarajuću zaradu, ne vode dovoljno računa o svojoj deci. Trebalo bi u januaru obaviti razgovor na tu temu i potpisati određeni sporazum. Ovakva odluka nije pogodila samo Srbiju, već i druge zemlje. Važno je izbegavati širenje lažnih informacija i davati roditeljima lažnu nadu. Ceo proces će dugo trajati jer se ovaj problem ne može rešiti preko noći.


OVO JE SVE IZ DOSIJEA "MALTA"

DEFINITIVNA ODLUKA MALTE ZA SRBE Vi siromašni morate napolje, možete još samo se žaliti

POMOĆ ZA PROTERANU SRPSKU DECU Pritisak na vlasti Malte, Srbija pita ZAŠTO!

SAD I SRPSKI STUDENTI U PROBLEMU Malta posle dece deportuje i NAŠE AKADEMCE!

DISKRIMINACIJA! PROTERUJU SRBE: Deca iz Srbije ne mogu na Maltu jer su im roditelji SIROMAŠNI!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter