Izvor:
18.12.2019 u 13:05
0

IVICA DAČIĆ NA HAPPY TV: Problem deportovane dece neće se rešiti preko noći! (VIDEO, FOTO)

Specijalan gost emisije "Dobro jutro Srbijo" bio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Voditelji jutarnjeg programa Milomir Marić i Katarina Korša spremili su brojna pitanja za njena na koja je on iskreno odgovarao.

Prvo se osvrnuo na sprsko-albanske odnose, kao i na probleme koje imamo u postizanju dogovora. Istakao je da albanski funkcioneri ne žele da čuju našu stranu priče i da zbog toga neće biti pozitivnih rezultata.

Nezaobilazna tema bila je i trenutna situacija na Malti. Celokupnu srpsku javnost uzdrmala je vest o proterivanju srpske dece, te je Dačić istakao da roditeljima ne treba davati lažnu nadu i da se ceo problem ne može reši preko noći.

Takođe, razgovarao je i na temu sprsko – hrvatskih odnosa koje je okarakterisao kao veoma komplikovane. Smatra da je aktuelna antisrpska retorika i da je celokupna atmosfera negativna.

Sve što je Ivica Dačić ispričao možete pogledati ovde:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter