Izvor:
19.07.2016 u 13:42
0

ONI JAČAJU MLADU SRBIJU: Organizuje se tradicionalni DEČIJI PLANINARSKI KAMP! (VIDEO)

Kako bi najmlađi letnji raspust proveli na što aktivniji i edukativniji način, drugu godinu za redom održava se dečiji planinarski kamp. Izlazeći iz zone komfora i udobnosti, deca će naučiti kako da se snađu u prirodi, ali će osvojiti i nova iskustva i postati samostalnija.

Planinarski klub "Radnički" iz Beograda ove godine vodi najmlađe planinare na Taru, gde ih čeka rad sa stručnjacima i biolozima. Učiće o biljnom i životinjskom svetu koji ih okružuje, ali i o tome kako da se snađu u prirodi i, što je najvažnije, kako da je se ne plaše.

Ovaj drugi regionalni dečiji planinarski kamp podržala je Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoističnoj evropi, u okviru projekta koji finansira Evropska unija.

Više o kampu i planinarenju otkrili su nam mladi učesnici – Nađa Milovanović, Dimitrije i Vasilije Lukić, ali i načelnik planinarskog kluba "Radnički" – Bojan Milovanović.

Pogledajte prilog jutarnjeg programa Happy televizije – "Dobro jutro, Srbijo":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter