Izvor:
18.08.2016 u 14:47
0

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN: Srpski košarkaš BOGDAN BOGDANOVIĆ danas ima duplo slavlje! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sinoć je obradovala naciju, pobedivši u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, reprezentaciju Hrvatske sa 86:83, a svi ćemo dugo pamtiti trojke Bogdana Bogdanovića. Ovaj mladi košarkaš danas slavi ovu istorijsku pobedu, ali i svoj rođendan!

Rođen je pre 23 godine u Beogradu, a ponikao je u košarkaškom klubu zvezdara. Trenutno Bogdan nastupa za Fenerbahče i igra na poziciji beka.

Proglašen je za "Evroliginu zvezdu u usponu" za sezonu 2013/2014, a na NBA draftu pre dve godine bio je izabran za 27. pika od strane "Feniks Sansa".

Šta se još značajno dogodilo na današnji dan, pogledajte u prilogu jutarnjeg programa televizije Happy.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Phoenix Suns Insider

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter