Izvor:
01.06.2019 u 19:28
0

U SUBOTNJOJ EMISIJI „ELA ELA SHOW“ ZAKLJUČILI SMO: „Suština je da ne treba varati!“

U večerašnjoj emisiji "Ela ela show" pričali smo o važnoj životnoj temi, a to je prevara.

Gosti večerašnje emisije bili su: Slađa Delibašić, Nemanja Nikolić i Stefan Ajdarević.

Slađa Delibašić nam je otkrila šta ona podrazumeva pod prevarom i da li bi ona oprostila istu.

Kada kažemo "prevara" obično nas to asociramo na muško-ženske odnose. Žena koja nema egzistenciju će trpeti prevaru i praviti se da ništa nije bilo. Odlaze samo jake i moćne žene, dakle, da može sama sebi da obezbedi za život. Ako već oprostiš, sigurno ne možeš da zaboraviš na to. Kada te muškarac jednom prevari, prevari će te uvek, to sve zavisi od osobe, ne mora to da znači. Suština je da ne treba varati!
Mislim da svaka žena želi da se prvenstveno ostvari zbog sebe da ima dete. Ja mislim da brak kvari ljubav. Misim da danas ne može da se opstane, ima sve manje poštovanja. Ja mislim da se sada muškarci više boje svojih žena
. – zaključuje Delibašić.

Pevač, Nemanja Nikolić, poručuje da ženi treba posvetiti pažnju, ali i da podjednako varaju i žene i muškarci.

Prevara može biti u različitim oblicima, to je velika reč. Ne treba osuđivati muškarce, ni žene nisu "cvećke".Muškarci kada prevare oni se hvale, a žene ćute o tome, to nose u grob. Mene nikada nije prevarila nijedna žena, jer je imala sve kod mene. Ženi mora da se posveti pažnja. Moja supruga je stub mog braka. Ja ne bih oprostio prevaru. – zaključuje Nikolić.

Stefan Ajdarević nam se phvalio da se nije susretao sa prevarom na ljubavnom planu, ali jeste u poslu.

Ja sam još uvek mlad, nikada nisam doživeo prevaru, niti sam varao. Više sam povučen. Mislim da je najbolje naći neki zajednički jezik sa srodnom dušom. – zaključuje Ajdarević.

U nastavku emisije smo i dalje razgovarali o prevari.

Gosti drugog dela emisije bili su: Olja Bajrami, Hana Mašić i Aleksandar Đuričić.

Olja Bajrami je sa nama podelila iskustva o prevari i kazala šta je za nju prevara.

Kada kažemo prevara pomislim na čoveka kada izgubi racionalnu svest da li u poslu ili u nekim drugim odnosima. Ja mogu da kažem da sam "okusila" tu neku prevaru, da li u poslu ili u ljubavi, to je deo mog odrastanja u ovom svetu. Prihvatila sam to kao lekciju i naučila da živim sa tim. Prevara je danas postala normalna, nažalost. Muškarci se jedino plaše žena s kojima su se oženili, s kojima imaju svoju decu. – zaključuje Bajrami.

Hana Mašić je istakla da je ženska intuicija veoma važna i otkrila ko su njeni najbolji prijatelji.

To je neka izdaja. Svako od nas uđe u odnos sa nekim očekivanjima. Ja imam pravog i iskrenog prijatelja, to su moja majka i sestra. Bila sam prevarena, ali nikada ne bih prešla preko toga, ja znam koliko vredim. Ja mislim da je naša ženska intuicija nepogrešiva, uvek se ispostavi da smo u pravu. – zaključuje Mašić.

Aleksandar Đuričić prevaru vidi na sledeći način:

Ja ću sati na stranu svog pola, ne bih se baš složio da muškarci više varaju od žena. Mene ne pogađa toliko prevara u vezama, koliko u prijateljstvu. Devojke u Kini su sušta suprotnost našim devojkama, njima je virtuelni svet dostupniji, ali imaju svoj neki unutrašnji svet. Mislim da danas više ljudi varaju zbog društvenih mreža. Ja ne verujem slikama na Instagramu, dok ne vidim uživo. – poručio je Đuričić.

Za slatko carstvo u kuhinji ove večeri bila je zadužena Maja Božić. Ona nam je pripremala mafine.

Ne postoji pravi odovor za prevaru. Tema je večita, nepresušna. Nije potrebno time se opterećivati, žene to nekako predosete i osete uvek. Ja mislim da se time ne treba previše opterećivati. Ima istine, ljubav nekada dolazi i preko stomaka. -poručuje Božić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter