Izvor:
09.06.2019 u 12:05
0

U „ELA ELA SHOW“ DANAS OD 19H SA FANTASTIČNIM GOSTIMA RAZGOVARAMO: Da li zavidimo i kome? Zašto brakovi sve kraće traju i da li postoji formula za srećan i dugovečan brak!

Rđavi ljudi zavide i mrze. To je njihov način divljenja. Da li vi zavidite ili se divite?

Koliko im je zavist drugih bila kamen spoticanja na putu ka uspehu i na čemu su oni drugima zavideli, razgovaramo sa Zoricom Brunclik, Kemišem i Vojom Nedeljkovićem.

Zašto nam brakovi sve kraće traju i da li su otkrili koja je čarobna formula ljubavi za dugotrajnost i opstajanje pitamo Danijelu Karić i Ivana Mileusnića.

Novopečeni bračni par će u kuhinji pripremati i omiljeno jelo.

Direktno iz Brisela stiže Katarina Ostojić Kaya sa kojom ćemo pričati o njenom trećem braku sa Džuniorom Džekom. U Retrospektivi sa Vojom i Kajom ugostićemo i novinarku Ninu Bešević.

Ni ove nedelje neće izostati dobra zabava uz ples, muziku i smeh!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter