Izvor:
01.09.2016 u 02:50
0

„GLAMUR“ OTKRIVA: Evo sa kim je CECA snimila duet! (VIDEO)

Šaban Šaulić je uspeo da zaustavi kišu u Grockoj i da za tren oka okupi više od 15 hiljada ljudi na svom koncertu. On je pričao i sa ekipom "Glamura" – čak i na temu pecanja!

Jelena Rozga prvi put je imala samostalni koncert u Srbiji – van Beograda. Svojim velikim hitovima, hrvatska zvezda digla je požarevačku publiku na noge, a u razgovoru za "Glamur" prisetila se svojih nastupa u ovom gradu sa grupom "Magazin".

Tropiko bend se uveliko sprema ovih dana za letnju turneju, ali i za promociju novog dueta. Ovog puta sa jednom od najvećih zvezda – Svetlanom Cecom Ražnatović!

Popularna pevačica Slađa Alegro otkrila nam je i čija joj podrška na nastupima i u karijeri najviše znači.

Svoj letnji odmor u Splitu Ava Karabatić je prekinula kako bi posetila Beograd i uživala sa svojim prijateljima. Sa njom u provodu bila je i ekipa "Glamura".

Visoku temperaturu u Beogradu svojim nastupom dodatno je podigla i Goca Tržan. Ona nam je pričala o čuvenoj naslovnoj strani na kojoj je osvanula u toplesu, ali i o tome koga rado "merka"!

Jedna od najvećih zvezda Balkana Aca Lukas postao je zaštitno lice jedne kompanije, a pri sklapanju ugovora sa njima bio je počašćen novim automobilom koji je, kako ističe, njemu jedan od najomiljenijih. Rešava nam večitu dilemu – ko je bolji vozač, muškarci ili žene?

Ko je još gostovao u novoj epizodi "Glamura", pogledajte sami:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter