NENAD SINĐELIĆ GASTOZZ POTPUNO ISKRENO SAMO ZA GLAMUR SPECIJAL: Sve o sexu sa Lunom, prvom seksualnom iskustvu, problemimma sa zakonom i o tome koga na estradi ne voli! (VIDEO)

Nenad Sinđelić Gastozz bio je gost naše emisije o poznatima "Glamur specijal" u kojoj nam je otkrio sve što je Vas i nas zanimalo.

Glavna tema u novinama već neko vreme su Luna Đogani i Gastozz i to da su imali seksualne odnose. 

Gastozz, kao pravi džentlmen, nije hteo to da komentariše te je predloži sledeće::

- Hajde kad Luna izađe iz rijalitija doći ćemo ovde zajedno i pričati na tu temu. Nije u redu da sad ja pričam o tome kad ona nije ovde.

Što se tiče ponovnog ulaska u rijaliti Gastozz priznaje da su svi zanimljivi u rijalitiju trenutno ali da bi ušao tek kada bi se pojavio neko za koga oseća da bi mogao da poljulja krunu dvostrukog pobednika te da bi tada ušao da se dokaže.

Na pitanje koga ne može da podnese na estradi, Gastozz je vrlo odlučno rekao da je to Era Ojdanić koji je najveća cicija na Balkanu mada se oni privatno tu i tamo vide, pozdrave i šale na račun jedan drugog.

Naš sagovornik nije imao dlake na jeziku čak ni kada je u pitanju tema nedozvoljenih supstanci. 

- Imao sam iskustvo sa nedozvoljenim supstancama, ne mogu da lažem. Ali mi smeta kada se ljudi ponašaju kao da je to meni u krvi od rođenja pa, kada gostujem u emisijama i malo sam veseliji odmah kažu "jao vidi ga kako se uradio" a to nije tačno. Ali se trudim da se ni u jdenoj mojoj pesmi ne spominje nedozvoljena supstanca jer mene prate tinejdžeri i to mi odmah para uši.

Gastozz otkriva i da li je imao nekada probleme sa zakonom i priznaje:

- Jesam. Vozio sam bez dozvole i imao sam neke tuče po gradu i to što sam imao incident u rijalitiju.- rekao je Nenad objasnivši da se vožnja bez dozvole desila jer je tadašnjoj devojci želeo da dokaže da ume da vozi a onda su ga zaustavili baš blizu njegovog rodnog grada te da više to ne radi.

Prvo seksualno iskustvo mu nije u dobrom sećanju. Kaže da je to bilo sa petnaest ili šesnaest godina te da uopšte nije uživao jer je bio zaljubljen u drugu devojku sa kojom je raskinuo i priznaje da je to sve bilo jako glupo.

Vreme provedeno sa Gastozzom nam je brzo prošlo ali Vas podsećamo da on ima novu pesmu sa Alexandrom koja se zove "Kataklizma". Poslušajte je!

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro