Izvor:
23.09.2016 u 03:30
0

PEVAČICA OTKRIVA U „GLAMURU“: Tužila sam bivšeg muža za PORODIČNO NASILJE! (VIDEO)

Porodica Šaulić je do ranih jutarnjih sati slavila u jednom prestoničkom restoranu porođaj Šabanove ćerke Ilde koja je na svet donela Emu, a sa njima je bila i ekipa "Glamura".

Pevačica Milica Todorović i ovaj septembar dočekala je radno. U novu sezonu želi da uđe sa novim pesmama, a mi smo je zatekli na snimanju spota.

Veljko Ražnatović je na dobrom putu da postane najpoznatiji tinejdžer u regionu. Cecin sin je promenio mnogo devojaka u poslednjih par meseci, a "Glamur" otkriva detalje o njegovoj novoj devojci.

Pevačica Ivana Stamenković Sindi i dalje preživljava pravi pakao. Već duže vreme pokušava da se izbori za to da njena ćerka bude ponovo pokraj nje, a ne pored bivšeg supruga koga je tužila za porodično nasilje.

Ko je još otkrio sočne tajne i nove detalje iz karijere i života, pogledajte u najnovijem "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter