MEMORIJALNA EMISIJA O KRALJU NARODNE MUZIKE: Četrdeset i više dana nakon smrti Šabana Šaulića!

Prošlo je više od četrdeset dana nakon pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Na estradnoj sceni vlada muk i neverica povodom ovog nesrećnog slučaja, a ekipa Glamura je ovu emisiju posvetila njemu zajedno sa Jelenom Dimitrijević.

"Šaban je rođen 6.septembra 1951. u Šapcu. Bio je perspektivan pevač već nakon prvog albuma koji je izdao 1969-te, sa samo osamnaest godina. Od tada je hrabro koračao i gradio svoju muzičku karijeru a pesme koje su obeležile njegov rad bile su "Dva galeba bela", "Dođji da ostarimo zajedno", "Žal", "Snežana", "Ti kraljice moga srca" kao i "Gordana" koju je posvetio svojoj supruzi sa kojom je imao troje dece. šaban je čovek koji je voleo fudbal ali i pecanje, pa je svoje slobodne dane provodio sa porodicom na vikendici u Krčadinu.

Njegovi prijatelji su teško podneli vest o stradanju pevača, a evo šta je Snežana Đurišić rekla o tome:

- To je veliki šok za sve nas, posebno za porodicu i familiju. Ono što je evidentno, otišao je neprikosnoveni pevač sa ovog prostora, a li je iza sebe ostavio pesme po kojima ćemo ga svi pamtiti kroz vekove. Njegovoj porodici želim da se drže i sačuvaju lepe uspomene, život je tako, neko odlazi neko ostaje, a mi koji ostajeo treba da ih pamtimo po najboljem.

Njegova prijateljica Lepa Lukić je rekla da će Šaban živeti sa nama a najstrašnije joj je što je "zdrav čovek izgubio život ne svojom krivicom".

Pogledajte kako je Šaban Šaulić, zajedno sa ćerkom Ildom Saulić, govorio o svom životu i planovima i godini koja mu je prošla za tren:

Uskoro video! 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro