Izvor:
10.05.2019 u 16:43
0

GASTTOZZ SPECIJALNO ZA „GLAMUR“ PROGOVORIO O NAJSTARIJEM ZANATU: „Što se tiče koleginica sa estrade koje se bave time, ja…“! (FOTO)

Priče o elitnoj prostituciji u našoj zemlji kruže godinama, a brojni izvori navode da su najtraženije pevačice, voditeljke, manekenke i starlete.

Tema elitne prostitucije je ponovo aktuelizovana, a prema navodima nekih estradnih umetnika, prostitucija na estradi široko rasprostranjena.

Pobednik šeste sezone rijaliti šou programa “Parova” Nenad Marinković Gastozz progovorio je za “Glamur” upravo povodom pomenute pikanterije.

Bolje dobra khm nego loš advokat ili policijac. Što se mene tiče neka rade šta hoće, samo da su srećni. Ne znam ni jednu koleginicu sa estrade koja se time bavi zaista – priznaje Nenad.

On je specijalno u emisiji "Glamur" najavio da sprema zanimljiva iznenađenja za svoju mnogobrojnu publiku, budući da je Gastozz reper u usponu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter