SEKSI SENJORITA U EMISIJI "GLAMUR"! Milica Pavlović poručila fotoreporterima: "Hoćete da se igramo? Igraćemo se!" (FOTO)

 

Pevačica Milica Pavlović se pred početak svog nastupa u klubu "Kasina" družila sa našom glamuroznom ekipom. Tom prilikom na m je otkrila:

- Naravno da se spremam za najbolji provod u gradu, za saradnju sa najboljim klubom i za druženje sa najboljom mogućom publikom na svetu a to je moja publika!- rekla je Milica otkrivši da se oseća spektakularno.

Tako je i izgledala u novoj odevnoj kombinaciji a kako bi uskladila stajling, morala je da nadogradi ovom prilikom kosu te je na jedno veče bila plavuša. PŠitali smo je kako se oseća kao plavokosa barbika:

- Pa prosto ova kombinacija mi dozvoljava da se malo poigram sa kosom i iako u korenu i u dubini srca ostajem verna brinetama, u donjem delu sam se malo poigrala.

Pitali smo je i da li zna neki vic o plavušama na šta je ona rekla:

- Nijedan. Zato što ja volim plavuše, ne ismejavam ih.

Pošto tokom prošlog nastupa u Kasini, kada je obukla kratku i izazovnu haljinu, nije mogla da se odbrani od fotoreportera koji su uslikali i ono što ona nije želela, Milica je odlučila da promeni "taktiku":

- Sada sam spremna, obukla sam pantalone i spremna sam da im se rugam sa bine! Šalu na stranu mada i nije neka šala, zaista, prošli put kada sam nastupala u Kasini ne postoji medij koji nije imao nazovimo to tako "interesantne" fotografije sa mojim likom na njima. Zato sam ovoga puta rekla: "Dobro, hoćete da se igramo? Igraćemo se! Milica će obući pantalone i slati vam samo poljupce sa bine!"

Mnoge poznate ličnosti posećuju njene nastupe što Milica ne krije da joj imponuje ali pojedine ličnosti su zaista česte na njenim nastupima kao na primer teniser Filip Krajinović dok ona često pominje Filipa Živojinovića, pardon Stefanu:

- Jel Filip ili Stefan Živojinović?- pitala je Milica uz smeh i dodala:

- Nemoj molim te da mi stvaraš probleme sa Aleksandrom! Meni je drago da svi ti ljudi posećuju baš moje nastupe i da dolaze u najbolji klub u gradu. Sad, posle tolikih dolazaka njihovih ja bih se iskreno naljutila da odu negde drugde a ne kod mene.

Na pitanje zašto Filip Krajinović stalno prati njene nastupe, ona nije želela da odgovori smatrajući da bi to pitanje trebalo uputiti njemu ali da je njoj drgao da tako uspešn sportita, u periodu kada ima vremena za odmor, odluči da uživa baš uz nju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro