Izvor:
29.09.2019 u 18:37
0

NEDA UKRADEN NIKADA ISKRENIJA O SVOM ŽIVOTU: JEDNA pesma je napravila pravu POMETNJU u mom životu! (FOTO)(VIDEO)

Neda Ukraden je bila gost „Glamur specijala“ i tom prilikom ispričala sve ono što niste znali o njenom životu.

Neda Ukraden je pevačica srpske zabavne muzike. Tokom 1970-ih i 1980-ih bila je jedna od najvećih zvezda jugoslovenske pop muzike.

Gostujući na Happy telveviziji, otkrila je mnoge detalje iz njenog života, a razgovor sa njom započeli smo pitanjima o početku njene karijere.

Samo lud čovek nema tremu – našalila se Neda govoreći o svome početku pevačke karijere. Ona je, takođe, napravila paralelu između situacije na sceni nekada i danas:

Sada su koncerti drugačiji, sve je više usmereno na pevaču. Svako ko je normalan i odgovoran imao je tremu, ali sada je opet jedna vrsta druge treme, sada je trema oko toga da li će sve funkcionisati. Ja volim binu, svetlo pozornice, tamo sam svoj na svome.

Neizostavna tema o kojoj smo govorili zajedno sa Nedom je i o tome kako su joj prilazili muškarci. S tim u vezi, našim gledaocima je opisala i jednu zanimljivu situaciju kada je, njoj nepoznati muškarac, došao da je prosi.

Zanimljivih je bilo udvarača, ludih… Došao je čak i čovek iz Novog Sada, posle pesme „Požuri mi Dragane“. On je došao kod mojih roditelja i rekao da sam u pesmi pevala „požuri mi Dragane", dozivajući njega. – kroz smeh je ispričala Neda.

Govoreći o razvodu, istakla je da je bolje imati dobar razvod, nego lošu zajednicu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter