AMAR GILE ZA EMISIJU "GLAMUR SPECIJAL": "Od malih nogu sam znao da ću biti muzičar!" (FOTO) (VIDEO)

 

Amar Gile Jašarspahić bio je gost emisije "Glamur specijal", i pričao o svojoj karijeri i kako je počeo da se bavi poslom muzičara. 

- Nisam mirovao u mladosti. Imao sam dobro društvo sa kojim sam i dan danas u kontaktu. Imali smo svoje nešto što smo "furali". Ništa se nije promenilo, osim što sam počeo da pevam. Završio sam srednju Ekonomsku školu i moja mama je htela da ja postanem pravnik, međutim to je bilo nemoguće. Nisam mirovao u mladosti, ne mirujem ni sada, a neću ni u starosti. Bio sam "bitanga". Od malih nogu sam otkrio da želim biti muzičar. To nam je porodično, budući da moja majka zna pevati. Ja sam se i profesionalno bavio odbojkom, igrao sam za juniorsku reprezentaciju. Nije bilo para za sve želje, da se ne lažemo.  - kazao je Amar Gile.

O tome kako je došao na ideju da postane pevač rekao je: - Moj drug bubnjar mi je dao ideju da s njim sviram i pevam po kafićima i tako je sve krenulo. Mama nije bila za to da budem pevač, jer je ganjala da završim velike škole. Tata je bio za to, ali kada je mama videla da muziku shvatam za ozbiljno, onda je lepo prihvatila posao kojim se bavim - rekao je Gile.

Amar Gile je progovorio o tome i da nije očekivao pobedu u Zvezdama Granda i šta mu je sve to donelo.

- Nisam se nadao da ću pobediti u Zvezdama Granda. Pored fantastičnih vokala, mislio sam da nemam nikakve šanse za pobedu. Pobeda mi je značila jer je mnogo stvari promenila preko noći. Promenilo se dosta toga na polju finansija, postao sam popularan i to je sa sobom povuklo sve. - završio je Gile.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro