Izvor:
08.06.2016 u 18:29
0

EKSKLUZIVNO ZA “GLAMUR“: Radmila Matić otkrila šokantne detalje prepiske sa suprugom ubijene Jelene Marjanović (VIDEO)

Gagi Đogani je pretukao nevenčanu suprugu sa kojom je bio u vezi. Reakcija bližih prijatelja i rođaka je ta da su šokirani i da ne mogu da veruju da je to uradio. Na taj način, Gagi se našao u centru pažnje javnosti ovih dana, ali je naišao na osudu medija. Pogledajte šta njegovi prijatelji i rođaci imaju da kažu o tome.

Radmila Matić je otkrila detalje prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović. Saznajte na koji način je uspela da pomogne nadležnim organima.

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, proslavila je 57. rođendan u krugu prijatelja. Međutim, nedostajali su joj najbliži članovi porodice, ali je svakako uživala u pažnji koju su joj ukazale kolege sa estrade.

Poznati glumac, Miloš Biković odavno je osvojio srca publike, pogotovo pripadnica lepšeg pola. Ovih dana ga gledamo u ruskom filmu “Bezdušni“ koji je pokupio sve pozitivne kritike. Miloš usavršava svoj ruski jezik.

Više o ovome ali i ostalim novostima o poznatima, pogledajte u emisiji “Glamur“.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter