Izvor:
15.06.2016 u 21:07
0

SAMO U “GLAMURU“: Saznajte da li je Dijana Janković prestroga kao modni žiri (VIDEO)

U novom izdanju ''Glamura'' saznaćete šta rade naše poznate zvezde, ali nećete ostati ukraćeni ni za sveže vesti iz Holivuda.

Naša ekipa je razgovarala sa Natašom Bekvalac, koja je uprkos mnogim obavezama izdvojila vreme da sa našim gledaocima podeli nekoliko zanimljivosti koje joj se trenutno dešavaju u životu. Kao i uvek lepa Nata ima i jako korisne savete za sve naše gledaoce.

Ekipa Glamura je srela i Tijanu Ajfon, pa je iskoristila priliku da postavi nekoliko provokativnih pitanja poznatoj starleti. Ona je bila itekako raspoložena za razgovor, čak je otkrila i šta uvek nosi u svojoj tašni.

Poznata pevačica Anabela požalila se našim novinarima da je razočarana medijima u Srbiji, ali i uopšte situacijom u ovoj zemlji. Naime, njena najstarija kćerka Luna želi da napusti zemlju zbog svega čemu je izložena u medijima. Saznajte kako Anabela kao majka posmatra na sve ovo…

U ovoj epizodi Glamura, pevačica Dijana Janković DiDi, našla se u ulozi modnoj žirija. Pevačica se unela u zadatu ulogu, pa saznajte da li je možda bila i prestroga prema nekim svojim koleginicama.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter