Izvor:
24.06.2016 u 16:28
0

“GLAMUR“ OTKRIVA: Ko će ovoga leta da pije Mohito? (VIDEO)

Samo u novom ''Glamuru'' ekskluzivno pogledajte kako izgleda novi spot Sandre Afrike za pesmu ''Mohito''. Pevačica je otkrila našim gledaocima da li voli ovo piće i pod kojim uslovim će od sada stalno da ga pije. Sandra je otkrila planove za leto, ali je pričala i tome da li planira da se uda.

Naša ekipa našla se na setu dok je pevačica Maja Berović snimala spot za novu pesmu. Samo naši gledaoci imaće priliku da saznaju kako se odvija snimanje i moći će da vide nekoliko kadrova premijerno samo na našoj televiziji.

Saznajte gde je ekipa ''Glamura'' našla našeg proslavljenog vaterpolistu Daču Ikodinovića u ovim danima kada svi pomno prate Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Ni ovoga puta nećete ostati uskraćeni za vesti iz Holivuda. Saznaćete šta rade svetske zvezde i šta je ovih dana aktuelno na svetskoj sceni.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter