Izvor:
29.06.2016 u 17:33
0

SPECIJALNO U „GLAMURU“: Nakon saobraćajne nesreće, poznata pevačica otkriva koje su joj najveće FOBIJE (VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić ekipi "Glamura" otkrila je da u vezi sa Nemanjom Buhom nema ljubomore i da je zadovoljna i srećna. Ona je rekla i da se privatno ne druži sa koleginicama sa estrade jer nema vremena.

Zbog veridbe Marije Šerifović usijale su se društvene mreže, a ova poznata pevačica odlučila je da za Happy televiziju ekskluzivno otkrije o čemu se radi.

Iako nikada ne biste pomislili da Ana Bekuta može biti u svađi sa nekom koleginicom, hit "Bela ciganka" je upravo razlog nesuglasica između nje i Stoje. Ona smatra da je potreba za medijskom pažnjom upravo razlog zbog kog je Stoja kritikovala pevačicu.

Novi sing nedavno je predstavio pevač Bane Mojićević koji pored toga, uživa i u ulozi oca. Takođe, on se priprema i za predstojeću letnju sezonu.

Ekskluzivno za "Glamur" pevačica Vanja Mijatović otkrila je da, od saobraćajne nesreće, ima fobiju od igala i doktora i da se teško bori sa tim.

Za kraj, kao i uvek vam donosimo najnovije vesti iz Holivuda. Uvek budite u toku sa najnovijim dešavanjima uz Galmur.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter