Izvor:
09.07.2016 u 20:50
0

SUPER SEKSI GLAMUR: Crvena koža, zihernadle i nitne – ova pevačica nikad nije bila IZAZOVNIJA! (VIDEO)

Atraktivna Emina Jahović napravila je odličnu atmosferu i izazvala, pre svega, ogromnu pažnju svojim nastupom. Mališani su bili kod bake i deke, a njen suprug Mustafa Sandal te večeri se ipak nije pojavio kao podrška svojoj lepšoj polovini. Svaki njen nastup u Beogradu okupi veliki broj ljudi, a "Glamur" je prisustvovao ovom spektaklu.

Rada Manojlović je uveliko počela sa promocijom svog novog albuma. Jedan od vodećih hitova sa ovog albuma je pesma "Gratis" kojom Rada želi da razbije brojne predrasude. Posetili smo snimanje spota za ovu pesmu.

Ukoliko želite da se osećate sjajno i da izgledate odlično poput Nede Ukraden, nisu vam potrebni plastični hirurzi. Bez ijedne intervencije na svom telu, Neda Ukraden izgleda odlično i u sedmoj deceniji – a evo i kako!

Možda Saša Popović vodi glavnu reč u svom poslu, ali u domu Popovića glavna je definitivno Suzana Jovanović, koja ovih dana sprema svog supruga za odmor koji mu je preko potreban.

Glumica Mirjana Karanović oprobala se i kao reditelj. Za svoj novi angažman, Mirjana je već pobrala brojne pozitivne kritike – kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Ko se ovih dana nalazi na stranicama američkih tabloida i šta se dešava u svetu svetskih zvezda, pogledajte u "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter