Izvor:
12.07.2016 u 21:43
0

PONOVO NA OKUPU: Proveli smo GLAMUROZNO popodne sa TAPOVCIMA! (VIDEO)

Saša Kovačević nedavno se vratio sa Kube i promoviše novi singl, spremajući se za rođendansku proslavu krajem jula. Preplanuo i vidno raspoložen, proveo je popodne sa ekipom Glamura.

Pevačica Sanja Maletić nedavno je doživela incident kada je fizički napadnuta od strane svog komšije. Istinu i detalje o ovom događaju otkrila je za Glamur.

Jovana Tipšin vratila se iz Grčke, gde je odmarala i radila. Koliko ju je boravak u ovoj zemlji preporodio otkriva u sledećim trenucima.

Ekipa koja je devedesetih vladala muzičkom scenom ponovo je na okupu. Tap 011 uveliko se sprema za veliki nastup ove nedelje, a tokom vikenda nisu odoleli druženju sa našom ekipom. Otkrili su im šta ih je ovaj put okupili, kao i ko je bio seks simbol u bendu. Intervjuu se pridružio i veoma zanimljiv gost – pogledajte o kome je reč!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter