Izvor:
19.07.2016 u 17:02
0

„GLAMUR“ NA LICU MESTA: Šta se sve dešavalo u večeri velikog finala „Parova“? (VIDEO)

Današnja emisija Glamura posvećena je rijalitiju "Parovi" koji je oborio sve rekorde gledanosti. Samo u "Glamuru" ćete saznati šta se sve dešavalo iza kulisa, nakon vatrenog finala u subotu veče.

Pobednica Parova Ružica Veljković je odmah nakon proglašenja pobede dala ekskluzivni intervju našoj ekipi. Ona je rekla da je zadovoljna uvek kada ispuni svoj cilj, pa makar išla i glavom kroz zid. Saznajte i kome će Ružica da da celu svoju nagradu.

Saznajte šta drugi učesnici misle o Ružičinoj pobedi, šta kaže Brendon, a šta Maca o ovoj pobedi.

Kako posle završetka rijalitija učesnici gledaju na svoje ponašanje, šta bi promenili i da li su zadovoljni svojim učešćem i sa kim će ostati prijatelji i nakon izlaska iz vile pogledajte u novom Glamuru:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter