Izvor:
23.07.2016 u 02:19
0

CECA JE KRENULA NA TURNEJU: A „Glamur“ je pošao sa njom! (VIDEO)

Nakon što je definitivno obeležila leto svojim albumom "Autogram", Svetlana Ceca Ražnatović krenula je na istoimenu turneju. Svoje nove pesme uživo je po prvi put zapevala pred bugarskom publikom, a kako je to izgledalo otkriva vam "Glamur".

Goca Tržan već godinama vešto izbegava da odgovara na prozivke svojih koleginica. Trenutno uživa u harmoničnom braku i priželjkuje da se po drugi put ostvari u ulozi majke. Ona je za "Glamur" pričala i o tome kako je ponovo nastupati sa Tapovcima.

Atraktivna Katarina Grujić odložila je izlazak svog dugo najavljivanog singla "Drugovi". Iako su fanovi malo razočarani, ova pevačica otkriva da nema potrebe za tim.

U krugu porodice i bliskih prijatelja i kolega Željko Vasić promovisao je svoj novi album. Delić atmosfere donosi vam ekipa "Glamura".

Ako neko zna šta je IN ove letnje sezone, to je definitivno poznata modna blogerka Zorannah, sa kojom smo razmenili koju reč o aktuelnim modnim trendovima za ovo leto.

Ove priče, kao i najnovija prekookeanska dešavanja pogledajte u GLAMURU:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter