Izvor:
04.03.2018 u 23:56
0

BOLNO ISKUSTVO: Šako Polumenta otkriva koliko štete su mu nanele starlete! (VIDEO)

Popularni folk pevač Šako Polumenta, pre nešto manje od godinu dana bio je u centru skandala zbog svojih snimaka na kojima izgovara, "Nedostaješ" i "Av, av".

Ovu situaciju su iskoristile i određene starlete, a koliko je pevača cela ova situacija povredila. Šako Polumenta otkriva sada kada se prašina slegla u emisiji "Glamur":

-To je bilo vreme koje me nije štedelo. Udarili su na mene sa svih strana, više nisam znao ni odakle sve to dolazi. Mene sve boli, tako sam vaspitan, sve poštujem, ne ogovaram nikoga, ali kada mene neko ujede, uješću ga mnogo više – rekao je on, a potom otkrio i da ga je najviše bolelo što su mu se starlete "nakačile na kičmu":

– U jednom trenutku sve ti dođe preko glave i kažeš, "Pstavite me na miru, prostitutke jedne". Pozajmile su snimak mojih bivših devojaka i kažu, "Šako je meni poslao, ne mogudaverujem šta se sve radi – rekao je pevač.

Šta nam je još otkrio Šako, ali i na koji način su ga razočarale kolege saznajte u video snimku:

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter