Izvor:
20.03.2018 u 03:16
0

SVI PRIČAJU O NJIHOVOM RAZVODU: Saša i Nikolina otkrivaju pravu istinu u „Glamuru“! (VIDEO)

Nikolina i Saša ne vole zajedno da se pojavljaju u javnosti, a pevačica je otkrila i zbog čega je to tako.

– Prosto smo odlučili, iz razloga da ne bi smorili javnost našim zajedničkim pojavljivanjem. Malo je zeznuto baviti se istim poslom, a istovremeno biti partneri – kaže Nikolina, dok njen suprug dodaje:

– Mi smo se već razveli, nego ovako na javne događaje dolazimo zajedno, to je sada moderno – kaže Kapor kroz smeh u emisiji "Glamur". Nikolina priznaje da njen brak nije savršen.

– Ja kažem brak nije savršen i onda oni stave da se razvodim – rekla je Nikolina i demantovale navode da je rešila da stavi tačku na bračnu zajednicu.

– Ni u jednom braku nije sve u najboljem u redu, ali mi težimo ka tome da sve to ide svojim tokom, da budemo zajedno i da uživamo u našoj ljubavi – rekao je Saša. Od kada su postali roditelji malenog Nikolaja nemaju vremena da izlaze. Kako kažu izgubili su volju, a ispunjavaju ih mirne večeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter