Izvor:
07.08.2016 u 14:52
0

CECA OTKRIVA ZA „GLAMUR“: Na koncertu je morala da se brani od…! (VIDEO)

Ekipa "Glamura" je i ovaj put bila vredna, pa su se pod objektivom kamera našle mnoge domaće zvezde. Kako oni provode leto saznajte u ovoj epizodi!

Svetlana Ceca Ražnatović je poslednjih meseci neumorna! Pored toga što uspešno promoviše svoj novi album, pre nekoliko nedelja je krenula na turneju, a "Glamur" vam prenosi delić atmosfere sa jednog od koncerata ove zvezde.

Atraktivna i sveže udata Ana Nikolić nastavlja sa nastupima i tokom leta. Pored toga što uživa u ljubavi ova pevačica itekako ima razloga za slavlje jer je njen album najslušaniji ovoga leta.

Kaja Ostojić i njena "jača polovina" Džunior Džek prepustili su se vreloj letnjoj noći i čarima noćnog života u Beogradu, a kako su se proveli pogledajte u sledećem prilogu.

Poznato je da tokom leta naši pevači najviše novca zarade na romskim svadbama, a koliko zaista može da se zaradi i ko prednjači u tome, otkrila je ekipa "Glamura".

Za pop pevačicu Maju Berović ove leto je itekako berićetno. Pored toga što je izgovorila "sudbonosno da" ova pevačica je jedna od najangožavanijh ovoga leta.

Pevač Saša Matić je održao fantastičan nastup u Beogradu, a nakon toga je spakovao kofere i odveo svoju porodicu na odmor.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter