Izvor:
29.08.2019 u 12:17
0

NOVI SERIJAL EMISIJE „GOLI ŽIVOT“(21) POČINJE VEČERAS: Jedna od najkontroverznijih ličnosti ikada sagovornik Milomira Marića!

Nakon kraće pauze počinje još jedna sezone jedne od najgledanijih emisija na televiziji Happy – "Goli život".

Za prvog gosta voditelja i novinara Milomira Marića, Vesleina Vujovića, tvrdi se da je jedan od najkotnroverznijih ličnosti na ruševinama stare Jugoslavije.

Naime, Vujović je osuđivan zbog sumnje da je od bivšeg predsednika SCG da bi ga navodno spasio optužnice za milionsku proneveru novca opštine Budva…

Naime, Mujović je obećao Maroviću da će tim novcem potplatiti ljude u Specijalnom tužilaštvu Crne Gore, koje Svetozara tereti da je oštetio budžet opštine Budva za više od 11 miliona evra. Za taj novac Mujović je trebalo da spasi odgovornosti i Svetozarovog sina Miloša i savetnicu Oliveru Ilinčić.

Tema razgovora koji se vodio u Crnoj Gori glasi: Ko je posvađao Srbiju I Crnu Goru?

Budite uz televiziju Hepi večeras od 21 čas.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter