Ispovest Milene Krstić optužene za trgovinu ljudima, prostituciju i pranje novca: "Našla sam se u krivo vreme na krivom mestu"! (FOTO)

 

Gošća emisije "Posle ručka" na televizije Hepi rešila je da razotkrije neverovatnu životnu ispovest.

Naime, u pitanju je Milena Krstić koja je lažno i sramno uhapšena zbog svih vrsta kriminala na Kosovu, počela je svoju posve neobičnu priču:. 

-  Na Kosovu imam mnogo prijatelja. Kada sam otišla tamo, našla sam se u veoma lošem okruženju. U momentu kada sam kročila u jedan klub na Kosovu, gde su bile i četiri devojke, policija me je uhapsila zajedno sa njima, a nisam bila ni kriva ni dužna. Našla sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - počela je svoju priču Krstićeva.

- Bila sam na drugom mestu na optužnici, optužena za pet krivičnih dela. Trgovina ljudima, prostitucija, pranje novca... Tada sam znala da je to početak mog kraja. Bila sam  2 godine i 3 meseca u Istražnom zatvoru, sa Kosova su me prognali. Dobila sam doživotnu zabranu boravka na Kosovu - rekla je gošća.

- Bil sam smeštena u Lipljanu, jednom manjem mesto kod Prštine, to je jedini ženski zatvor na Kosovu. Bila sam jedina Srpkinja. Bila sam smeštena u sobi 3 sa 3 i imala dve kratke šetnje tokom dana. Bila sam u sobi sa 3 Albanke, koje nisu znale ni reč srpskog, sporazumevale smo se na engleskom. Vrlo brzo naučila sam da pričam i pišem na albasnkom, bila sam prinuđena. Preponosan sam na sebe jer se smatram privlačnom ženom, ali nikada  se nisam bavila prostitucijom , a sve to napisaću u svojoj knjizi - rekla je bivša optuženica. 

 

Advokat Nebojša Milosavljević, takođe gost emisije, isptičao je veoma interesantnu priču, vezanu za majku Kristijana Golubovića - Milanku Golubović.

- Najintersantnije je nama adokatima kada se pred sudskim većem dokaže da je osoba nevina. Evo, reći ću vam za jedan slučaj koji se desio pre nekoliko dana. U pitanju je Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, koja je preminula pre nekoliko dana. Boravila je u Istražnom zatvoru ni kriva ni dužna i to samo za to što je Krisijanova majka - počeo je priču advokat:

- Ona je vrlo specifična žena,jaka, međutim, obolela je u zatvoru, ali nije izgubila svoj duh. Njenu snagu ću zauvek pamtiti. U tom periodu, u zatvoru je boravio i Legija. Kada su se sreli slučajno u zatvoru, Legija ju je zagrlio i uputio joj reči podrške. Njegove reči držale su je od dan danas - objasnio je Milosavljević.

 

Otali gosti emisije na televiziji Hepi, Boža Spasić i Stevan Đokić, složili su se da su žene mnogo opasnije kada postanu deo kriminalnih radnji:

- Ženu je mnogo teše uhvatiti, jer su mnogo opreznije i bojažljivije od muškaraca. Muškarci se opuste, pa bivaju uhapšeni. Mnoge žene, kako zbog svoje lepote, tako i zbog svog šarma korištene su vrlo često kao špijuni i obaveštajci. Bilo kako bilo, njihovu ulogu u kriminalu nikako ne bi trebalo zanemarivati - rekao je Đokić. 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live