Izvor:
18.03.2019 u 14:30
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ODGOVORILI SMO NA PITANJE: DA LI SMO NACIJA KOJA SLEPO VERUJE ASTROLOZIMA, NUMEROLOZIMA I VIDOVNJACIMA? (VIDEO)

Tema današnje emisije je: Na prošlost ne možemo da utičemo, možemo li na budućnost? Da li smo nacija koja slepo veruje astrolozima, numerolozima i vidovnjacima? Možemo li uticati na sreću,uspeh u poslu,ljubav?

Današnji gosti: Lav Geršman, Vesna Virgo, Dušan Veličković, Neša Čupić i Ružica Kralj.

– Astrologija ulazi u okvir znanja koje mag treba da zna na nivou majstora. Ja imam problem sa matematikom, slabo je proučavam. Ja bih predlozio da deca koja završavaju obdanište, da urade horoskop sa dva pitanja: čime dete treba da se bavi i sa kojom zemljom treba u budućnosti da komunicira. Ako je dete ima božiji dar da postane pesnik, ono će jedva imati trojku iz hemije. Kod mene je došla pacijentkinja, i rekla da je prošla hodže i vidovnjake i svasta…Rekao sam joj tvoj život je već sastavljen, oni su ti zašili rukave tvog odela, ja sam samo tu dugme da ti zašijem. Ti si dosla kod mene i ja sam morao da uradim svoj zadatak, da si došla odmah kod mene ja ne bih imao dugme gde da ti zašijem – kaže Lav Geršman.

– Kada se na jednom mestu nađu ljudi različitog karaktera, nije bitno u kom su odnosu. Možete imati petoro dete i na isti način da ih vaspitate, vi ćete imati različit odnos prema njima zato sto su oni različiti. Uvek postoje spoljni uticaji ali postoji nešto što rođenjem dobijemo, i nešto što nosimo, takođe i kućno vaspitanje, mnogo je tu nekih karika… Ja ne mogu da budem drugačija, nego onakva kakvu su me roditelji vaspitali, ja to nosim sa sobom. Svako od nas ima snage da nešto promeni, i nikad nije kasno. Mi se menjamo i kroz partnerske odnose, svi mozemo da utičemo na sebe i na ljude oko sebe bitna je samo želja – istakla je Vesna Virgo.

– Ja sam pravoslavac, kršten. Beli mag sam po zvanju, doktor tradicionalne medicine, pozvalac alhemije, član magijskog društva. Ja neću da budem psihijatar, mi imamo jako dobre psihijatre, hirurge, imamo najbolje naučnike na svetu, samo sto ih ne znamo jer rade u drugim zemljama. Astrologija ima disciplinu, astromedicinu, čovek treba da ode kod lekara kad mi to vidimo, ako ne ode neće dobro proći – rekao je Neša Čupić.

– Astrologija i numerologija su povezane, to je jedna kombinacija. Numerologija je presudna, ali ja prvo trazim od čoveka datum rođenja jer je to njegov kod, ali se upoređuje i sa astrologijom. Pri rođenju dobijamo taj svoj broj, prvi broj je duhovni, drugi pokazuje da li vučemo karmicke dugove od oca i majke, a treci šta nam je zadak. Astrologija nam daje neke mogucnosti, to znači da neke stvari mogu da se dese a i ne moraju. Svako treba da izabere sebi astrologa na osnovu svoje intuicije – kaže Ružica Kralj.

– Odnosi u porodici su temelj društva. Sposobnost čoveka da voli zavisi od toga koliko je ljubavi u životu primio. Roditelji misle da imaju obavezu da upravljaju detetom dok su živi. Oni misle da treba da im biraju partnere, posao… Ako mi treba savet ja ću da pitam, ali savet se ne daje dok ga neko ne traži, čak ni svom detetu. Ja ga pustim da padne, jer me nije prethodno pitao. Deca se vaspitavaju sa ljubavlju, batinama se dresira. Deca su kao banke, ono sto uložimo u njih vraća nam se duplo. Temelj vaspitanja je ljubav i vera, i onda se na osnovu toga formira zdrava ličnosti – objasnio je Dušan Veličković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter