Izvor:
14.08.2019 u 19:35
0

LJILJANA STANIŠIĆ: “ PROSTITUTKE pokušavaju da OBMANU JAVNOST lažnim MANEKENSTVOM ! “ (VIDEO)

Živimo u vreme kada su kriminal i prostitucija sve više prisutni. Mlađe generacije poprimaju ponašanje i žele biti kao poznati kriminalci i eltine starlete, želeći lako da zarade novac i sebi priušte bogat život.

Stoga je i tema današnje emisije: Ko se sve bavi prostitucijom u Srbiji? Da li je treba legalizovati i koliko policija koristi takve usluge?

A gosti koji će govoriti danas : Ljiljana Stanišić, Nebojša Milosavljević, Branka "Black Rose" Milijančević i Božo Spasić.

Kako ti Ljiljana komentarišeš ovo ?

Ekskluzivno ću da otkrijem da je jednom prilikom Branka "izbacila" devojku za koju je znala da je prostitutka, a koja je potražila posao u njenom lokalu. Ne možete ni da zamislite šta sve ima u Beogradu. Bavimo se ponovo tom tematikom koja je uvek aktuelna s obzirom na to da je kod nas prostitucija nije legalizovana, a da ima dosta devojaka koje prodaju svoje telo i pokušavaju na taj način da prežive. Mnoge lepe i mlade devojke se bave prostitucijom ne zbog toga što to vole, ne zbog toga što su željne para nego zbog toga što imaju potrebu da uzimaju narkotike. One su u stvari robovi svoje zavisnosti. Tužno je to što je nekada zakon jači od istine, posebno kada je reč o ovoj temi. Uhapšen je jedan od naših najvećih makroa, samo je pitanje vremena kada će svi da popadaju. Naša policija aktivno radi na svemu tome, postoje oni koji su već uhapšeni i koji nisu medijski toliko procesuirani i koji nisu toliko poznati, ali su iza rešetaka upravo zbog posla kojim se bave, ali postoje i oni koji su na slobodi. – rekla je novinarka Ljiljana.

Novinarka Stanišić je dodala i to da je striptiz odličan paravan za prostituciju tako da ne može ni da se zamisli.

– Kada devojke odlaze da manekenišu po inostranstvu, a nigde nema njihovih fotografija., one na sve načine pokušavaju da obmanu javnost, svoje prijatelje, porodicu i pokušavaju da se ušuškaju na društvenim mrežama predstavljajući se kao dame koje imaju sve, a zapravo su zaradile putem prostitucije jer ne postoji ni jedan drugi način da zarade tako lako novac.– rekla je Ljiljana.

Happytv.rs
Foto :Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter