Izvor:
12.09.2019 u 01:23
0

DETE TREBA DA VOLI TAJ SPORT KOJI IGRA: Roditelji vide korist od skupih ugovora!

Ni danas ne propustite emisiju "Posle ručka" sa voditeljem Vanjom Bulićem.

Tema današnje emisije: Zlatne odbojkašice! Da li porazima od Španije i Argentine nastaje nova era srpske košarke? Koliko je selektor kriv za ovakav rezultat?

Gosti: Anja Spasojević, Nedeljko Jovanović, Dragan Jakovljević, Gojko Filipović, kao i Zoran Šećerov.

Anja, podeli sa nama neki trenutak iz tvoje duge sportske karijere.

Greške postoje svuda pa i na terenu. Neka vrste kazne onda vam sleduje, da budete još bolji ida vamse vrati. Ali u sportu se sve vraća i vrti u krug od poraza do pobede i na tome odrastate. A ono silno radovanje, to dolazi iznutra ,to ne može da se namesti ili isfolira. To je prirodno tako, ili dođe ili ne.

Deca treba da se igraju, a nažalost danas roditelji vide kroz decu biznis pa ih forsiraju. Dete prvo treba da voli taj sport i igru pa onda možda da se opredeli profesionalno da se bavi ,e onda je to već ozbiljni tip treninga. Deca treba da se ugledaju na sportske idole pa onda da postanete kao oni finansijski imućni,a ne obratno da želite da samo lepo zarađujete od toga pa usput da igrate.

happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter