Izvor:
13.09.2019 u 19:46
0

MOGUĆE JE DA SE DOKAZI LAŽIRAJU: „Jelenu je ubio neko ko joj je bio blizak“! (FOTO)

Gosti emisije "Posle ručka" bili su i Katarina Ostojić, detektivka, Časlav Ristić, forenzičar i Borko Kašanski, novinar lista Srpski Telegraf. Oni su pokušali sa svoje tačke gledišta da razjasne situaciju oko ovog nerazjašnjenog zločina.

Katarina Ostojić, detektivka, navela je kako svako treba da radi svoj posao, te kako ona dobija preteće poruke već duže vreme.

Ja ne bih da se tužilaštvo bavi sa rekla-kazala dokazima. Ja sam se popela na glavu Mupu, tužilaštvu, koji je odradio odličan zadatak po pitanju internet kriminala u slučaju Joeleninog ubistva. Zato pohvaljujem MUP jer su do kraja odradili posao kako treba. Tvrdim da Zoran ne stoji iza ovog ubistva. Postoji sigurno grupa ljudi koja je plaćena za ovo ubistvo. Ne tvrdim da je porodica umešana, ali da je naručeno ubistvo, to je moguće. Za noć dobijem 26 pretećih poruka. U njima mi piše da mi gledaju kroz prozor, da ću dobiti otkaz, da ću biti ubijena. Svaki preteći mail je bio prosleđen MUP-u. Verujem da je to prestalo onda kada su videli da sam svaku preteću poruku prosleđivala policiji. Najgore mi je kada se pretnja ostvari, kao što je bio slučaj kada sam dobila otkaz – istakla je dedtektivka.

Časlav Ristić, forenzičar, naveo je kako je lako lažirati dokaze kada je u pitanju ubistvo. Pojasnio je šta je moguće da se desi pod okolnostima kakvim je Jelena bila.

Najmanje tri ili četiri karakteristike predmet mora da ima da bi se lažirao. Otisak koji je pronađen na levoj strani tog nasipa, bio je samo obris. Postoje tragovi krvi za koje ima objašnjnje. Kao je nju neko jurio i udario više puta, apsolutno bi drugačije ti tragovi krvi prskali. Jelena je imala dugačku kosu i da onda bi krv ostala unutar kose. Svi tragovi krvi koji su kapali sa glave, natopili su majicu i onda se slivali u vodu. To je moje logično razmišljanje. Ne treba braniti Zorana Marjanovića. Treba se otkriti istina – naveo je Časlav.

Borko Kašanski, novinar Srpskog Telegrafa, tvrdi da je Jelenu ubio neko ko joj je bio veoma blizak, te da je sigurno mogućnost organizovanog zločina.

Ja sam sklon činjenici da je nju ubio neko ko joj je bio veoma blizak. Isključuje se sumnja da ju je ubio neki manijak koji se tu zadesio. Ja verujem da je to sigurno bio neko ko je nju pomno pratio, poznavao i na kraju, nažalost, ubio. Ili je bilo iz strasti, mržnje ili frigidno ubistvo. Moguće je da je Zoran bio samo saučesnik u ovom zločinu, vreme će pokazati. Danas je Zoran objasnio za Srpski telegraf objavio sve četiri tetovaže koje ima na telu. Vrlo je imao zanimljiva objašnjenja, te mislim da je on tim tetovažama hteo da pokaže bol koju je osećao i koju i dalje oseća. Pretpostavljam da želi njima dokazati svetu da on nije taj koji je ubio nesretnu Jelenu. Jedna naša koleginica ima kontakt sa njim i sa njom komunicira često. Na osnovu njenih priča mi, njene kolege, zaključili smo da je on jedan ekscentričan lik. Nadam se da je to samo naša loša procena – navodi novinar.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter