Izvor:
28.09.2019 u 17:43
0

MIROLJUB PETROVIĆ NIKAD ISKRENIJI: „Isti oni koji su finansirali Antu Pavelića, finansirali su i Ramuša Haradinaja!“ (VIDEO)

Ne treba generalizovati, nisu svi Albanci teroristi, poručio je Miroljub Petrović, direktor Instituta za prirodnu medicinu, gostujući u emisiji "Posle ručka".

Petrović ima dijametralno suprotan stav po pitanju danka u krvi. Dok je Zukorlić stava da dankom u krvi nisu nasilno uzimana srpska deca, Petrović ističe da je danak u krvi postojao tamo gde su se Srbi bunili protiv turske vlasti.

Tamo gde su se Srbi bunili protiv Turaka, tamo je bio danak u krvi, gde se nisu bunili, Turci nisu uzimali decu. Zašto Jevrejima nisu uzimali decu? Zato što se nisu bunili protiv Turaka.- istakao je Petrović.

Petrović je upozorio da ne treba generalizovati, jer nisu svi muslimani teroristi. Dok je s druge strane izričito istakao da nema ništa protiv vojne obuke dece, jer deca moraju da znaju kako da se odbrane.

To što je rađeno na Kosovu, to nisu radili muslimani. Isti oni koji su finansirali Antu Pavelića, finansirali su i Ramuša Haradinaja. Pojavi se teroristi na Kosovu, mi onda kažemo da su svi Albanci teroristi, ne treba da generalizujemo

Kada je reč o ratovima devedesetih godina, Petrović dodaje da se u tim ratovima "pravi muslimani" nisu borili, već da su shvatili pravo stanje stvari i otišli.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter